Úvod » Novinky a aktuality

Jarní veslařská regata Neratovice 2018

publikováno 08.06.2018

5. - 6. května se konala tradiční Jarní veslařská regata. Všem, kteří na břehu Labe neúnavně podporovali naše mladé veslaře moc děkujeme a věříme, že i vás potěšily výsledky, kterých naši závodníci dosáhli. Za krásného jarního počasí se o cenné kovy utkalo skoro tisíc závodníků z 20 českých i moravských oddílů ve všech věkových kategoriích.

Zlato získali dorostenci Tomáš Novotný a Marcel Maxa, kteří vyhráli na dvojce nepárové a spolu se Samuelem Brdlíkem a Jakubem Pokorným zvítězili také na čtyřce nepárové. Dvě nejcennější medaile získala Barbora Mašková, která s přehledem zvítězila na skifu a na dvojskifu ve společenství s Barborou Vošahlíkovou z Brandýsa nad Labem.
Nestává se často, aby se v našem oddíle sešlo dost kvalitních dorostenců na to, aby mohli společně usednout do osmiveslice a sestavit posádku bez společenství s jinými veslařskými oddíly. V letošním roce se to podařilo a naše dorostenecká posádka bude závodit i na prestižních pražských Primátorkách. Svou formu si chlapci vyzkoušeli i na domácí vodě a po tvrdém boji obsadili stříbrnou příčku.
V žákovských kategoriích se podařilo zvítězit Martinovi Fojtíkovi a Jakubovi Mikýskovi na dvojskifu. Pro další vítězství dokormidloval Martin Schejbal na čtyřce nepárové starších žáků pražskému Smíchovu. Petr Mazurek a Oliver Zeman jeli své první závody na dvojskifu a na párové čtyřce s Davidem Kolískem a Šimonem Dočekalem (kormidelnice Lucie Šafářová) a obsadili krásná druhá místa.
Lucie Šafářová si svou technickou jízdou zajistila rovněž druhé místo na skifu mezi žákyněmi staršími a mezi chlapci byl na skifu také druhý Martin Fojtík.
Regatu zpestřovaly závody mixů, kde jedou společně v jedné posádce muži i ženy. Zlatí byli Samuel Brdlík s Barborou Vošahlíkovou na dvojskifu a na čtyřce párové Mašková Barbora, Schejbalová Nikola, Maxa Marcel a Brdlík Samuel.

Organizátoři Jarní regaty moc děkují všem účastníkům za bojovné výkony, gratulují vítězům a těší se na viděnou na některých dalších veslařských závodech, nebo při rekreačním veslování pro veřejnost každé pondělí mezi 16 - 18 hod. na loděnici v Neratovicích.

Na kompletní výsledky z regaty se můžete podívat ZDE.

Aktualita

ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY NA ROK 2024
ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY NA ROK 2024 1. Členové oddílu trénující pod dohledem trenéra     - 600,- Kč / měsíčně     - Splatné vždy ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
2223242526 27 28
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace